Blog

Marnevall a Trade Magazinban: Innováció és minőség a finger food piacon

Marnevall a Trade Magazinban: Innováció és minőség a finger food piacon

Büszkék vagyunk arra, hogy a Marnevall is szerepel a Trade Magazin legfrissebb számában, ahol Pásztor Norbert, operatív igazgatónk osztotta meg gondolatait a finger food szegmens fejlődéséről és vállalatunk irányvonaláról.

„A finger food piac folyamatos növekedést mutat – amit innovációink is támogatnak.” – emelte ki Norbert. A Marnevall célja, hogy kényelmi termékeivel értéket teremtsen a vásárlók számára: gyorsan elkészíthető, minőségi alapanyagokból készült ételeink segítenek abban, hogy több idő maradjon az igazán fontos dolgokra – mint a közös családi pillanatok.

Termékkínálatunkban megtalálhatók a klasszikus és újszerű finger food megoldások egyaránt: panírozott csirkeszárnyak, nuggets, csirkecsíkok különféle ízesítésekben és bevonatokkal – például cornflakes-es, kentucky stílusú, szezámos vagy tökmagos verzióban. Legújabb termékeink, mint a Ripp-Ropp Gourmet Spicy Nuggets és a Kentucky Stílusú Csirkemell csíkok gyorsan elnyerték a fogyasztók bizalmát.

A Marnevall termékei ma már nemcsak otthoni, hanem gasztronómiai felhasználásban is népszerűek: catering cégek, street food helyek, munkahelyi és közétkeztetők is egyre szívesebben dolgoznak velünk.

Vállalatunk elkötelezett az egészségtudatos fejlesztések iránt, figyeljük a hazai és nemzetközi trendeket, és mindemellett saját karakterünket is megőrizzük – ikonikus példánk a hortobágyi húsos palacsinta.

 A teljes megjelenést itt találod (35.oldal):

https://trademagazin.hu/hu/magazin/trade-magazin-2025-4/

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.